Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Ενδιαφέρον μήνυμα για το Λιθάνθρακα

Πρόσφατα λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα ενάντια στα σχεδια για εγκατάσταση εργοστασίου παραγωγής ενέργειας με χρήση λιθάνθρακα στην πόλη του Αστακού. Το θέμα δεν αφορά μόνο τους Αστακιώτες αλλά τους πολίτες του νομού καθ'ολοκληρίαν.
Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε με εμπεριστατωμένη άποψη σαν agrinio-spirit σύντομα. Προς στιγμήν παραθέτουμε το κείμενο που λάβαμε και με μεγάλη ευχαρίστηση αναρτούμε.
Αγαπητοί φίλοι,
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα για τη δημόσια υγεία αποτελεί η επικείμενη εγκατάσταση εργοστασίου της ΔΕΗ με λιθάνθρακα στον Αστακό. Για τον λόγο αυτό γίνονται αγώνες, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αγώνα κατά του λιθάνθρακα και με τη στήριξη του Δήμου και της Νομαρχίας. Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο αυτό δεν φτάνει. Πρέπει και οι πολίτες να κινητοποιούνται, να προσπαθούν, να αγωνίζονται. Προς αυτή την κατεύθυνση, ανέβασα στο διαδίκτυο ένα μπλογκ στη δνση http://oxistolithanthraka.blogspot.com/. Πως μπορείτε να συνεισφέρετε; Αφήστε ένα απλό σχόλιο, επώνυμο ή ανώνυμο, στα σχόλια του μπλογκ. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: