Σελίδες

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος

Η επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων χαρακτηρίζει το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σίγουρα οι εξαγγελίες που ακούστηκαν θα αποτελέσουν θέμα συζητήσης τόσο μεταξύ των συμπολιτών μας αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Ανακοινώθηκε ότι η ίδρυση Πανεπιστημίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας έχει δρομολογηθεί. Το νέο Πανεπιστήμιο το οποίο θα καλείται Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος θα λειτουργήσει από τη στιγμή που θα ξεκινήσει να λειτουργεί το 4ο τμήμα. Η ίδρυσή του έχει πάρει το δρόμο της δεδομένου ότι έχει υπογραφεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα. Η έδρα του νέου Πανεπιστημίου παραμένει ερωτηματικό..
Τελικά μήπως φτάνει σιγά-σιγά η ώρα να γίνουμε φοιτητούπολη;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

edra panepistimioy..telika to mesologgi..irthe ontos i ora na ginete foititoypoli..

Ανώνυμος είπε...

κανε ονειρα χωριατοπαιδο 3.42.δεν μας ειπες που θα γινει το τεταρτο τμημα;στο αγρινιο κομπλεξαρα και ονειροπολε ψαρομυαλε.θες και το πανεπιστημιο ε;ρε τι γελειο εχετε παλιοζητουλες.το πανεπιστημιο ειναι και θα ειναι στο αγρινιο παρτε το χαμπαρι και αφηστε τα ονειρα.τωρα αν θα ονομααστει αγρινιου η δυτικης ελλαδας λιγο με ενδιαφερει.η ουσια μετραει και η ουσια ειναι αυτονομο πανεπιστημιο στο αγρινιο.ουτε το τει δεν μπορειτε να κρατησετε μιζεροι μεσολογγιτες,το πανεπιστημιο σας μαρανε.μη σου να διεκδικησει το αγρινιο και μερικα τμηματα απο το τει γιατι ετσι οπως το πατε εσεις το βλεπω για λουκετο.αντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

φοιτητούπολη δεν θα γίνουμε ποτέ... Αρκεί όμως ένα μικρό και ευέλικτο πανεπιστήμιο που θα είναι κοιτίδα για την πόλη και όχι μόνον οικονομικά.
Αλλά συμπεραίνω πως η κυβέρνηση δεν προτιθεται να το κάνει

ο παρατηρητης είπε...

ποτε θ εχετε δικο σας πανεπιστημειο