Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

Η καλύτερη δουλειά μακράν


Μεγάλος διαγωνισμός έχει ξεκίνησει από τον Οργανισμό Τουρισμού Queensland οδηγώντας πάνω από 800.000 ανθρώπους στην υστερία προκειμένου να είναι εκείνοι που αποκτήσουν την "καλύτερη δουλειά του κόσμου". Η συμμετοχή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, αν και ο ιστοχώρος φαίνεται να έχει μπλοκάρει από την μαζικότατη συμμετοχή. Το έπαθλο του διαγωνισμού για έναν από τους 11 τυχερούς που θα επιλεγούν είναι η απασχόλησή του ως φροντιστής του Hamilton Island.
Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό! Ο ετήσιος μισθός του θα κυμαίνεται περί τα 75.000 ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο (;) του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί. Ουσιαστικά θα πληρώνεται προκειμένου να βρίσκεται μόνιμα σε διακοπές!!!
Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland. Αξίζει να αναφερθεί ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει, γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.
Εδώ φυσικά κολλάει η ατάκα του αειμνήστου ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου: "... και θα κάααθομαι."

Πηγή: www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: