Σελίδες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Ξανά και πάλι στα θρανία... για το μέλλον

Μετά από πολλές αναβολές, φήμες και ματαιώσεις ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για το 2008 έγινε τελικά το 2009. Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε οι εκπαιδευτικοί διαγωνίζονται για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση. Βλέπεις δεν αρκεί μόνο το πτυχίο... Η συμμετοχή μεγάλη αλλά οι θέσεις λίγες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φιλόλογοι στους οποίους διορίζεται 1 στους 33! Ο διαγωνισμός περιελάμβανε σήμερα εξέταση στο γνωστικό αντικείμενο και αύριο στα παιδαγωγικά και την διδακτική.


Το ΑΣΕΠ στην επίσημη ιστοσελίδα του (http://www.asep.gr/) ανακοίνωσε ποσοστά συμμετοχής ανά κλάδο καθώς και τα θέματα. Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει τις επίσημες απαντήσεις βάσει των οποίων θα γίνει η βαθμολόγηση των διαγωνιζομένων.

Στη συνέχεια παραθέτουμε τα θέματα του γνωστικού αντικειμένου ανά κλάδο και ειδικότητα:

1η Βάρδια

- ΠΕ 70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ
- ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
- ΠΕ 03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
- ΠΕ 04.01 ΦΥΣΙΚΩΝ
- ΠΕ 04.02 ΧΗΜΙΚΩΝ
- ΠΕ 04.04 ΒΙΟΛΟΓΩΝ
- ΠΕ 04.05 ΓΕΩΛΟΓΩΝ
- ΠΕ 08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
- ΠΕ 15 ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

2η Βάρδια

- ΠΕ 60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
- ΠΕ 01 ΘΕΟΛΟΓΩΝ
- ΠΕ 05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
- ΠΕ 06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
- ΠΕ 07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
- ΠΕ 09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
- ΠΕ 10 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
- ΠΕ 11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
- ΠΕ 13 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
- ΠΕ 19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ
- ΠΕ 20 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ
- ΠΕ 32 ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
- ΠΕ 33 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
- ΠΕ 34 ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στη 2η ημέρα και καλή δύναμη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΝΟΙΚΙΑΣΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 39 ΕΥΡΩ..ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ[ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ]ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ..ΜΕ ΝΕΑ ΧΡΕΩΣΗ 48 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ?ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΝΟΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 19 ΕΥΡΩ.! ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ...!ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ κ.κ. ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΞΙΩΝΕΤΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..??

o Ξερόλας είπε...

@ Ανώνυμος 12:59
Αγαπητέ, πιθανόν να έχεις απόλυτο δίκιο στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ζήτημα! Αλλά θα είχες πολύ πιό άσχημες εμπειρίες άν θα δοκίμαζες και σε κάποιες άλλες πόλεις με παλαιότερα πανεπιστήμια απο το Πανεπιστήμιο Αγρινίου! Πίστεψέ με πως το πρόβλημά σου είναι "τίποτα" μπροστά στην ασύδοτη εκμετάλευση που σκείται σε άλλα μέρη!
Εχω πολύ "πλούσια" εμπειρία στο θέμα και επαναλαμβάνω ότι το ζήτημα που σε απασχόλησε (πολύ καλά έκανες που το ανέφερες), ωχριά μπροστά σε άλλες "άγριες" καταστάσεις...
Καλή πρόοδο στο παιδί σου, καλή δύναμη σ΄εσένα...