Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

1ος Διεθνής Αγώνας Σλάλομ στον Εύηνο

Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θαλασσίου σκι στη λίμνη του Στράτου που τελικά δεν συνεχίστηκε και κακώς, ο νομός Αιτωλοακαρνανίας θα φιλοξενήσει Διεθνή Αγώνα Σλάλομ στο Χάνι Μπανιά, στον ποταμό Εύηνο το ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο 6-8Μαρτίου.
Για το θέμα αυτό, το οποίο κρίνεται ως ιδιαίτερης σημασίας για την τουριστική προβολή του νομού δόθηκε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη (5 Μαρτίου 2009) στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας. Το θέμα της σχετιζόταν με τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Αγώνα Κανόε / Καγιάκ Σλάλομ. Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων.
Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί η δραστηριότητα αυτή και ότι θα φιλοξενήσουμε και του χρόνου το 2ο Διεθνή Αγώνα κ.ο.κ.
Από ότι φαίνεται θα υπάρξει μαζική συμμετοχή με το μόνο ερωτηματικό τον καιρό…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ,άλλαξε τη λέξη "κακώς" και κάνε τη "καλώς". Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι έχεις κάνει λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη, ο γραπτός λόγος δεν διαθέτει τη δυνατότητα χρωματισμού του όπως ο προφορικός. Το σχόλιο σου ήταν εύστοχο διότι απουσίαζε το κόμμα ( , ) αλλά το πνεύμα του κειμένου είναι θετικά διακείμενο προς το Σλάλομ. Με τη φράση αυτή εννοούμε ότι ξεκίνησε μια πολύ ωραία διοργάνωση η οποία "κακώς" σταμάτησε αναφερόμενοι στο Θαλάσσιο Σκι. Φυσικά και καλώς έγινε η Διεθνής Διοργάνωση του Σλάλομ το οποίο μόνο θετικά στοιχεία έχει να προσφέρει στο νομό.