Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Καλή Σαρακοστή

Καθαρά Δευτέρα σήμερα 2 Μαρτίου, και με σύμμαχο τον καιρό οι περισσότεροι άδραξαν την ευκαιρία να βρεθούν στην εξοχή για τα περίφημα κούλουμα.
Κάθε Δήμος έχει οργανώσει εκδηλώσεις για τη σημερινή μέρα. Ενδεικτικά, ο Δ. Αγρινίου στο Δημοτικό Πάρκο από τις 11:00 προσκάλεσε όλους του δημότες του, ο Δ. Παραβόλας αντίστοιχα στη θέση Πανόραμα. Στο δήμο Θεστιέων τα κούλουμα θα εορταστούν στα Αμπάρια με παραδοσιακούς χορούς από τους "Λαζαράδες", τους "Θεστιείς" και τους "Μερακλήδες" ενώ θα υπάρξει και διαγωνισμός χαρταετού.

Μοναδικές στιγμές τη σημερινή μέρα, ευκαιρία να έρθει η οικογένεια πιο κοντά τόσο στην μεταξύ τους επικοινωνία όσο και με τη φύση. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το πέταγμα του αετού το οποίο θα πρέπει να γίνεται μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια. Στην περίπτωση που αυτός μπλεχτεί στα καλώδια πετάξτε την καλούμπα και απομακρυνθείτε διότι υπάρχει ο κίνδυνος της ηλεκτροπληξίας.
Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειες σας Χρόνια Πολλά, Καλή Σαρακοστή και σε 50 μέρες περίπου έρχεται το Πάσχα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: