Σελίδες

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Κατά τα άλλα υπάρχει κρίση...

Η φετινή έξοδος του Πάσχα θεωρείται από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων. Υπολογίζεται μάλιστα ότι ήταν αυξημένη κατά 5% σε σχέση με πέρυσι. Τελικά υπάρχει κρίση ή όχι; Και αν υπάρχει γιατί η έξοδος είναι αυξημένη; Λέτε ο κόσμος να βρήκε αφορμή να επισκεφθεί τα πάτρια "για πλιάτσικο" (για προμήθειες δηλαδή από το χωριό) με την καλή έννοια ως αντίδοτο ή σπάσιμο στην πολυσυζητημένη κρίση. Ό,τι και να 'ναι καλώς έπραξαν, άλλωστε όπως λέει ο λαός τα Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό.
Εν τω μεταξύ κυκλοφοριακή συμφόρηση και ταλαιπωρία συνάμα περίμεναν τους οδηγούς και ταξιδιώτες που διέσχισαν σήμερα την Εθνική Οδό Αγρινίου-Αντιρρίου. Οι εικόνες παρακάτω είναι ένα δείγμα της συμφόρησης στις 18:00 το απόγευμα!





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τις εικόνες αυτές,θέλω να επιβεβαιώσω και εγώ τα λεγόμενα του agrinio-spirit.Επισκέφθηκα χθες,21 Απριλίου το όμορφο Αγρίνιο και στην επιστροφή για Πάτρα βίωσα το κυκλοφοριακό κομφούζιο.Η ουρά από αυτοκίνητα ,όσο μπορούσα να διακρίνω δια γυμνού οφθαλμού, ξεπέρναγε τα 4 χιλιόμετρα!Μετα από 3 ώρες περίπου κατέφθασα στην Πατρούλα!