Σελίδες

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

"Πυξ-Λαξ" για το πολυπόθητο εισιτήριο

Από το πρωί έχουν συνωστιστεί οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού στο γήπεδο προκειμένου να αποκτήσουν το εισιτήριο για τον αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο. Εξασφαλίστηκαν από τη διοίκηση 4400 εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν στους φιλάθλους από το χώρο του γηπέδου κυρίως και κάποια μέσω των συλλόγων. Το κόστος είναι 15ευρώ και μέγιστος αριθμός εισιτηρίων ανά άτομο δύο. Οι έχοντες εισιτήρια διαρκείας θα παραλάβουν από τα γραφεία της ομάδας από ένα εισιτήριο.
Όσον αφορά τους Ροδίτες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2000 ενώ κάποιοι Αγρινιώτες άρχισαν και προμηθεύονται εισιτήρια και από εκεί.
Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού θα καταλάβουν τις θύρες 2 και 3 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι οποίες ανοίγουν στις 14:30. το ερχόμενο Σάββατο. Οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν από το Αγρίνιο με λεωφορεία θα συγκεντρωθούν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Λεωφόρος Συγγρού) στις 15:00 και από εκεί θα φτάσουν συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο.
Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι μοναδική και ευελπιστούμε το φίλαθλο κοινό και των δύο ομάδων να εμφανίσει υποδειγματική συμπεριφορά και ας νικήσει ο καλύτερος. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται και τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: