Σελίδες

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Τα "καναρίνια" κελάηδησαν στη Β' Εθνική!

Στο 97' ο Παλαιολόγος, όπως ο Δέλλας στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Τσεχία, απογείωσε τον Παναιτωλικό στη Β' Εθνική! Ναι πιστέψτε το, ο Παναιτωλικός επέστρεψε εκεί που ανήκει, στη Β' Εθνική!! Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης πραγματικά κιτρίνισε από τους 8000 και ίσως παραπάνω Αγρινιώτες και Αιτωλοακαρνάνες γενικότερα που τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα του Αγρινίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας, στο 4' η Ρόδος κέρδισε πέναλτι, αναγκάζοντας τον Παναιτωλικό να παίζει μουδιασμένα μέχρι το πέρας του πρώτου ημιχρόνου. Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής με καίριες αλλαγές και η ομάδα συντονισμένη στο στόχο πέτυχαν να οδηγήσουν με τρόπο υποδειγματικό τον Παναιτωλικό στη Β Εθνική. Η ομάδα στάθηκε στο ύψος της περίστασης παίζοντας fair-play δείχνοντας την ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα, παίζοντας μπάλα και όχι μπάσκετ ...

Θερμά συγχαρητήρια στον κόσμο ο οποίος ακολούθησε την ομάδα, στους παίκτες, τον προπονητή και φυσικά στον πρόεδρο που πίστεψε στην ιδέα του Παναιτωλικού και τον οδηγεί σε δόξες μεγάλες.

Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε... του χρόνου τέτοια εποχή να ανηφορίζουμε και για την Α'!

Δεν υπάρχουν σχόλια: