Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και στην Επίδαυρο

Δελτίο Τύπου

Για δεύτερη χρονιά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου έδωσε παράσταση στον ιερό χώρο του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου στις 3 και 4 Ιουλίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, με τα Ευριπίδου Σπαράγματα ή απλά μαθήματα μιας άγνωστης μυθολογίας.
Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν την προσέλευση του κοινού, παρ΄ όλα αυτά ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης χειροκροτήθηκαν θερμά. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ.Παύλος Μοσχολιός που παραβρέθηκε, δήλωσε μετά την παράσταση:Είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά σ΄αυτό το εξαιρετικό θέατρο .Ιδιαίτερη τιμή για το θέατρό μας αποτελεί η επιλογή του να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Επιδαύρου. Πιστεύω ότι φανηκε αντάξια η συμμετοχή μας, προτείνοντας μια άρτια παράσταση με καθαρό λόγο και την εξαίσια σκηνοθεσία του Βασίλη Νικολαΐδη. Σ΄αυτό βοήθησαν όλοι οι συντελεστές καθώς και οι ερμηνείες των πολυτάλαντων ηθοποιών. Ελπίζω η παρουσία μας εδώ να έχει συνέχεια και στο μέλλον διότι ο στόχος μας είναι το ποιοτικό θέατρο.
Η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα περιοδεύοντας σε μεγάλα Φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας,Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας,στη συνάντηση των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στον Αρχαιλογικό χώρο της Δήλου, στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας κ.ά.

Από το βήμα του Agrinio-Spirit το έχουμε δηλώσει και το ξαναλέμε το ΔΗΠΕΘΕ έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ. Ευελπιστούμε και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η νέα σεζόν θα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: