Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Εκδηλώσεις σε κάθε σημείο του νομού

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ

- Από χθες, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 στο χώρο του Δημαρχείου Αγγελοκάστρου, στις 8μμ φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής. Τα θέματα της ζωγραφικής είναι από τα προγράμματα της ΝΕΛΕ στους δήμους Αιτωλικού, Αγγελοκάστρου, Αντιρρίου, Μεσολογγίου, Μακρυνείας και Αρακύνθου. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως την Κυριακή 2 Αυγούστου. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
- Το μουσικό σχήμα «Ανδρομέδα», την Τρίτη 28 Ιουλίου θα βρίσκεται στην πλατεία του Αγγελοκάστρου, για να χαρίσει μια μουσική βραδιά σε όλους τους κατοίκους και όχι μόνο. Η βραδιά θα έχει όλων των ειδών μουσικής και τραγουδιών, όσοι θέλουν να ξεφύγουν για λίγο και να ταξιδέψουν στο χώρο του τραγουδιού, η βραδιά αρχίζει στις 9μμ. Οι λάτρεις της μουσικής να σπεύσουν γρήγορα. Εμείς σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.


ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ
- Στο Δήμο Αποδοτίας, θα βρίσκεται η θεατρική παράσταση «ΦΑΥΣΤΑ». Η παράσταση θα δοθεί από το θεατρικό σχήμα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πυλλήνης. Η θεατρική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 9μμ, στην Άνω Χώρα.

ΑΣΤΑΚΟΣ
- Το Θεατρικό σχήμα του Γυμνασίου Αστακού, την Τετάρτη 29 Ιουλίου, θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Η σπασμένη Στάμνα». Η παράσταση θα δοθεί στις 9μμ, στον Αστακό.
-Το Πνευματικό Κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Αστακού, την Πέμπτη 30 Ιουλίου έχει αφιέρωμα στο ντοκιμαντέρ. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει η προβολή ντοκιμαντέρ «ΑΣΤΑΚΟΣ, ένα παράθυρο στο χρόνο…» του Θόδωρου Μπαμπούρη. Η προβολή θα γίνει στις 9μμ, στο Πνευματικό Κέντρο της εκκλησίας.
-Από 29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, το Στέκι του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, θα φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Παλιός και νέος Αστακός».

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ
-Την Κυριακή 26 Ιουλίου, το Δημοτικό Διαμέρισμα Ποταμούλας, πραγματοποίησε συναυλία Νεανικής Μουσικής από τα μουσικά γκρουπ “Hip Hop” και “Coup de grace”.

ΣΤΡΑΤΟΣ
Το Σάββατο 25 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε RIVER PARTY στον Αχελώο και συγκεκριμένα στη λίμνη Στράτου.η βραδιά πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων.

ΑΓΡΙΝΙΟ
Στο θερινό κινηματογράφο Ελληνίς από τις 27-28-29/7, προβάλλεται το HANNAH MONTANA (XANA MONTANA). Παίζουν: Μίλι Σάιρους, Μπίλυ Ρέι Σάιρους, Έμυλι Όσμεντ, κ.ά., Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ

Δεν υπάρχουν σχόλια: