Σελίδες

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Οι Bloggers στην Εφημερίδα Πολιτεία

Η Εφημερίδα η οποία πρωτοπόρησε και κυκλοφόρησε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της σε έγχρωμη μορφή και κατόπιν και σε ηλεκτρονική μέσω του διαδικτύου ασχολήθηκε σήμερα με το φαινόμενο των blog και ιδιαίτερα με τους διαχειριστές τους.

Στο ενδιαφέρον άρθρο το οποίο περιέχεται στο σημερινό φύλλο οι διαχειριστές των πιο γνωστών μπλογκ "αποκαλύπτονται". Τα ιστολόγια που παρουσιάστηκαν είναι ενδεικτικά το Αgrinionews, ο Αστακός στης θάλασσας τον πάτο, MessolonghiNews, Ξηρόμεροnews, Trixonidanews, «Τίτορμε γερά», η Φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου, οι δραστήριοι Παρακαμπύλιοι καθώς και εκκλησιαστικά μπλογκ όπως του Ρ/Σ Πατροκοσμάς και το Υπέρβαση του παπα-Ηλία Υφαντή. Στο εν λόγω άρθρο παρουσιάστηκε και το παρόν ιστολόγιο, το AgrinioSpirit.

Τα θέματα που σχολιάστηκαν από τους Διαχειριστές ήταν οι αιτίες δημιουργίας των ιστολογίων και σχόλια περί ανωνυμίας των ιστολόγων. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στο δημοσιογράφο που ασχολήθηκε με το θέμα και συνολικη παρουσία της εφημερίδας η οποία παραμένει συγχρονισμένη με τις εξελίξεις και μάλιστα μπλογκάρει...



Ευχόμαστε στη Δημοσιογραφική ομάδα της Πολιτείας και τον Αρχισυντάκτη καλές εμπνεύσεις καθώς και στον Ιδρυτή και Εκδότη της κ. Αλέξη Σιάμο πάντα επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: