Σελίδες

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ART-LAKE Festival στα Αμπάρια Παναιτωλίου


Agrinio-Spirit: Ανακοίνωση διοργανωτών Art-Lake.

Με χαρά παρουσιάζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ-γιορτή δίπλα στη λίμνη μας, την Τριχωνίδα. Μετά την πετυχημένη περσινή πρεμιέρα του φεστιβάλ έτσι και φέτος αγκαλιάζουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές τέχνης και έκφρασης. Μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, εικαστικές παρεμβάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και ζωγραφικής, graffiti... Όλα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το Art Lake Festival προτείνει, αναδεικνύει και καλύπτει καλλιτεχνικά δρώμενα και προτάσεις από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Στερεάς αλλά και απο την υπόλοιπη Ελλάδα. Ένας θεσμός σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία για το Νομό Αιτ/νίας.
Για την 2η διοργάνωσή του, το Art Lake προτείνει σημαντικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μοναδικές συναυλίες!

Η γνωστή και αγαπημένη μας Μαριώ με τους μουσικούς της, τραγουδώντας αυθεντικά και μοναδικά με την τόσο γνώριμη χροιά της, ρεμπέτικα και λαικά, τραγούδια που προσκαλούν όλες τις ηλικίες για υπαίθρια γιορτή μέχρι πρωίας. Το μουσικό σχήμα Άτροπον από τo Αγρίνιο αλλά και εκπρόσωποι τς νεότερης γενιάς οι Ska Bangies συγκρότημαπου ξεπήδησε απο το Schoolwave, γνώριμο για την απίστευτη live ενέργεια, αλλά και οι Les SkartOi Rocksteady Orchestra από το Αίγιο, με φρέσκους καλοκαιρινούς ήχους reggae & ska, θα δώσουν όλοι το παρών στην κεντρική σκηνή του 2ου Art Lake Festival στη Λίμνη Τριχωνίδα στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου!

Επίσης graffiti, DJ’s SET, Canoe Kayak, έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Γερονίκου με θέμα «ΔΕΛΤΑ ΑΧΕΛΩΟΥ – ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΡΟ… ΚΟΙΝΗ ΤΥΧΗ» (Έμπρο, ποτάμι της Καταλονίας), έκθεση γελοιογραφίας του Αγρινιώτη Χρήστου Παπανίκου και παρουσίαση μέρους της έκθεσης «OnStage» του φωτογράφου Σπύρου Μπινιάρη ... οι παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε και φέτος δίπλα στη Λίμνη. Για τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: