Σελίδες

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή αναγνώστη γενικότερου ενδιαφέροντος με αφορμή τα έργα στην Παπαστράτου

Agrinio-Spirit: "Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη."


Σε προηγούμενη επιστολή που απέστειλλα σε αυτό το blog, έγραψα για τα «υπέροχα» πράγματα που συμβαίνουν στο Αγρίνιο.
Είναι 20 Σεπτεμβρίου 2009 και για τις εκλογές θέλουμε σχεδόν 15 μέρες. Ας κάνουμε λοιπόν μια ανασκόπηση για την πόλη του Αγρινίου.
Τι «έχει» η πόλη μας; Να τα πάρουμε με τη σειρά, έχει δουλειές για όλο τον πληθυσμό, έχει καταπληκτικό κυκλοφοριακό, που όλοι το ζηλεύουν, έχει εναλλακτικές λύσεις για εξόδους. Και αφού έχει όλα αυτά που έγραψα, το μόνο που λείπει είναι ένας πεζόδρομος. Και ποιο σημείο είναι κατάλληλο για να πεζοδρομηθεί; Ναι καλά καταλάβατε, η οδός Παπαστράτου. Τι άλλο έχει όμως, για να θυμηθώ…… αααα το βρήκα, ΤΙΠΟΤΑ.
Όπως καταλάβατε, πλάκα έκανα, τίποτα από τα παραπάνω δεν υπάρχει Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ. Και αφού λείπουν οοοοοόλα αυτά, ο πεζόδρομος αρχές Παπαστράτου μέχρι την Τσαλδάρη, όπως καταλαβαίνατε ήταν απαραίτητος. Γιατί πως αλλιώς θα φανεί στους επισκέπτες που θα έρθουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις 4 Οκτωβρίου , ότι στο Αγρίνιο γίνονται έργα ανάπτυξης;;;;;; Και τι έργα, να κλείνουν όλοι οι δρόμοι, για να γίνουν πεζόδρομοι. Σε λίγο καιρό αντί να μας πηγαίνουν τα αυτοκίνητά μας, θα τα πηγαίνουμε εμείς... Θα τα παίρνουμε στην πλάτη μας, θα πηγαίνουμε για καφέ μαζί τους, για ψώνια ή οπουδήποτε, αφού δεν θα υπάρχει δρόμος ελεύθερος αλλά και γενικά για να τα σταθμεύσουμε.
Τα πράγματα είναι δύσκολα για το νομό μας σε όλους τους τομείς, αφού κανένας από τις δυο μεγάλες πολιτικές παρατάξεις δεν ενδιαφέρεται για ένα καλύτερο νομό. Σε τοπικό επίπεδο το μόνο που μας νοιάζει είναι πως θα καταργήσουμε τους δρόμους για να φαίνεται σε όλους ότι κάνουμε έργα. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που μας αντιπροσωπεύουν να κάνουν κάτι την επικείμενη εκτροπή του Αχελώου. Απλά αναφέρθηκε, σαν μην έγινε κάτι σημαντικό. Σε λίγο θα μας πάρουν και τις λίμνες που έχουμε και τι θα κάνουν τα "καμάρια μας", θα τις προσφέρουν έτσι απλά.
Εύχομαι σε όλους σας καλή ανάγνωση, θα χαρώ δω σχόλιά σας και προσοχή στην ψήφο σας μεθαύριο... Ό,τι είναι καλύτερο για την Ελλάδα, για το Αγρίνιο αλλά και για όλους μας.
Αν πάλι κρίνετε ότι δεν πρέπει κανένας να ψηφιστεί, πολύ καλά θα κάνετε, είμαι μαζί σας. Καλή ψήφο αγαπητοί συμπατριώτες μου.
Agrinio-Spirit: Η φωτογραφία προέρχεται από το Agrinio-Culture.

Δεν υπάρχουν σχόλια: