Σελίδες

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Για όσους θα βρεθούν στην Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου



Χαλάνδρι, 21 Σεπτεμβρίου 2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ
ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ



Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σελιανίτικων έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Ρίου, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης οδικού εξοπλισμού (απομάκρυνση ανακλαστήρων οδοστρώματος, αντικατάσταση φθαρμένων οριοδεικτών, κλπ.) στα τμήματα των υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας στην περιοχή της Παναγοπούλας, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (VINCI Concessions Grand Projets, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).
Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 22/9/2009 ως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 23/9/2009, το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Σελιανιτίκων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών και το ρεύμα προς Αθήνα θα εξυπηρετείται στη Ν.Ε.Ο. από μία λωρίδα κυκλοφορίας μετατοπισμένη κατά περίπτωση ανάλογα με τη θέση των εργασιών.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: