Σελίδες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Για την Πλατεία Δημοκρατίας...

Η πλατεία πριν:











Η πλατεία μετά:











Αρνητικά τα μέχρι τώρα σχόλια των κατοίκων της πόλης μας, για την κεντρική πλατεία. Όλοι περίμεναν με αγωνία να φύγουν τα προστατευτικά που έκρυβαν το έργο ανάπτυξης και όταν αντίκρισαν τη ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ, δεν ενθουσιάστηκαν. Και με το δίκιο τους. Τα σχόλια που ακούστηκαν, διάφορα, όπως για παράδειγμα:

-υπερπαραγωγή η πλατεία, ότι πρέπει για πασαρέλα, -έβαλαν καινούρια πλακάκια... και εκτός αυτού ξανά το σήμα του Αχελώου λες και δεν το έχουμε καθόλου στην πόλη μας ή δεν το ξέρουμε. Βέβαια το αποκορύφωμα ήταν όταν άναψαν τα φώτα που έβαλαν στο κέντρο της, σχεδόν κυκλικά.Το σχόλιο που ακούστηκε ήταν: "όλα τα είχαμε, ο φωτισμός με αυτόν τον τρόπο έλειπε, έτσι όπως είναι τα φώτα θυμίζει κάτι από πανηγύρι"...
Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια των συμπολιτών μας. Υπάρχουν όμως και κάτοικοι που λένε ότι πια έχουμε άνεση και χώρο για να περπατάμε ελεύθερα, αυτό τώρα πως το εννοούν, μόνο εκείνοι ξέρουν.
Έγκυρη πηγή μας αποκάλυψε ότι στην πλατεία θα προστεθούν 150 δέντρα επιπλέον.
Όπως και να έχει, η πλατεία έτσι είναι πλέον και μάλλον δεν αλλάζει, οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να την καλωσορίσουμε στην καθημερινότητά μας.
(Η δεύτερη φωτο, της ανακατασκευής είναι από το agrinionews.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: