Σελίδες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Το ΣΚ των πολιτιστικών εκδηλώσεων...

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνουν τον 1ο Εικαστικό Κύκλο, αφιερωμένο στους Αιτωλοακαρνάνες Εικαστικούς.
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 μ.μ., στη Γλυπτοθήκη Χ. Καπράλου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στον Πάνο Χαραλάμπους – Ζωγράφο- αντιπρύτανη Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με θέμα: «Η καλλιτεχνική εκπαίδευση στην Ελλάδα».

Ο Δήμος Αγρινίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου των Μεταξούλας Μανικάρου και Χρυσούλας Σπυρέλη, με τίτλο «ΑΓΡΙΝΙΟ-ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ 1833-2007», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 μ.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Σταύρος Μπένος (πρώην υπουργός Πολιτισμού), Νίκος Φελέκης (εκδότης-δ/ντής εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή») και οι συγγραφείς του βιβλίου Μεταξούλα Μανικάρου και Χρυσούλα Σπυρέλη (φιλόλογοι).


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νιας, συμμετέχει στην 3η έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού στην Πάτρα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 έως Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος» (Μποζαϊτικα).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_7459.html