Σελίδες

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε καλό ποδαρικό ο Παναιτωλικός

Μεγάλη νίκη ο Παναιτωλικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League απέναντι στη οομάδα των Τρικάλων με 1-0 και σκόρερ τον Θεοδωρίδη.
Λίγο αγχωμένος στην αρχή αλλά με την συμπαράσταση του κόσμου του , που κατέκλεισε το γήπεδο , κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Πολύ καλός ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαίο παίχτη του γηπέδου τον χάρη Παππά και άξιο συμπαραστάτη τον σκορερ Θεοδωρίδη. Οι νεοφώτιστοι παίχτες των Τρικάλων δεν έδειξαν τίποτε σπουδαίο και δύσκολα θα αντισταθούν στη δυναμική του Παναιτωλικου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε και πάλι την υπεροχή , την κατοχή της μπάλας αλλά ορυθμός όπως ήταν φυσικό έπεσε λίγο. Τα Τρίκαλα δεν έδειξαν τίποτε σπουδαίο και δεν απέιλησαν παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό των καθηστερήσεων , όμως βρήκαν απέναντί τους τον Τζενάμο που έδωσε και τη νίκη στον Παναιτωλικό .
Οι συνθέσεις:Παναιτωλικός (προπ. Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Μπακάκης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζεγκουέλε, Μουμίν, Γκούνγκελ, Μπαϊκαρά (70΄Δέντσας), Θεοδωρίδης, Παππάς (76΄Μπουμάλ), Καραμαλίκης (58΄Καούνος).ΑΟ Τρίκαλα (προπ. Σάββας Παντελίδης): Πουρής, Ντοΐκιτς, Γιώτας, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Σκάγκλια (31΄Ρούσεφ), Τελκίνσκι (56΄Μπαριέντος), Στεπάνοβιτς (67΄Σπασόγεβιτς), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης.

1΄ Έναρξη αγώνα
5΄ Τετ α τετ ο Καραμαλίκης σουτ και αουτ.
9΄ Τετ α τετ ο Καραμαλίκης σουτ και αουτ.
13΄ 5΄ Τετ α τετ ο Καραμαλίκης σουτ και αουτ.
21΄ Κεφαλία ο Γκούγκελ , απέκρουσε ο τερματοφύλακσς.
30΄ Σουτ ο Παππάς αουτ.
44΄ 1-0 γκολ ο Παναιτωλικός - Τρομερή πάσα του Παππά και γκολ ο Θεωδορίδης με σουτ.
45΄Ημίχρονο 1-0.
46΄ Έναρξη 2ου ημιχρόνου
55΄Ο Παππάς μέσα στην περιοχή προσπαθεί να περάσει τον αμυντικό , ο οποιος κάνει χέρι , αλλά ο διαιτητής δεν δίνει το πέναλτι.
60΄ Αλλαγή βγαίνει ο Καραμαλίκης και μπαίνει ο Καούνος
70′ Αλλαγή λόγω τραυματισμού ο Μπαϊκαρά και στη θέση του ο Δέντσας
75′ Αλλαγή ο Μπουμάλ στη θέση Παππά.
94′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία από τα Τρίκαλα αλλά ο Τζενάμο κράτησε το 1-0. Και λήξη αγώνα.
Νικητής ο Παναιτωλικός


Δεν υπάρχουν σχόλια: