Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Τηλεθέσεις υποψηφίων Δημάρχων Αγρινίου

Την Τετάρτη το βράδυ (27/10/2010) έγινε τελικά η περίφημη τηλεοπτική συνέντευξη μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Αγρινίου στο τοπικό μας κανάλι. Μια συνέντευξη η οποία από πλευράς οργάνωσης και συντονισμού απήχε κατά πολύ από τα αναμενόμενα. Στο δια ταύτα και στην ουσία του πράγματος διατυπώθηκαν θέσεις από όλους τους υποψηφίους ενώ ξεχώρισε η άτυπη τηλεμαχία μεταξύ των κυρίων Σταμάτη και Μοσχολιού.
Στην κουβέντα τέθηκαν διάφορα θέματα που σχετίζονται με την πόλη, ενδεικτικά: για το πανεπιστήμιο, τις συγκοινωνίες, την οργάνωση του δήμου και τις υποδομές. Ο τηλεθεατής, εφόσον άντεξε μέχρι τις 2 παρά που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη έβγαλε συγκεχημένα συμπεράσματα διότι η δομή της συνέντευξης δεν το επέτρεπε αν και έγιναν φιλότιμες προσπάθειες. Απουσίαζαν σαφείς θεματικές ενότητες με συγκεκριμένα ερωτήματα γεγονός που προκαλούσε μεταπήδηση, με ευθύνη των υποψηφίων, από το ένα θέμα στο άλλο οπότε πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα.


Οι δημότες καλούνται να αποφασίσουν με κριτήρια τις προγραμματικές δηλώσεις
και το σχέδιο του κάθε υποψηφίου και ασφαλώς με κριτήρια τα οποία προάγουν την εξέλιξη και το μέλλον του τόπου και μόνο με αυτά...

Πάντως είναι αλήθεια ότι καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών θα αυξάνει και το πολιτικό θερμόμετρο συνάμα με την αγωνία των υποψηφίων και του επιτελείου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: