Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Διαχείριση του stress την εποχή της οικονομικής κρίσης - ΔΙΚΤΥΟ100


Ομιλία του Δρ.Πέτρου Σκαπινάκη με τίτλο «Διαχείριση του stress την εποχή της οικονομικής κρίσης»

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 , στις 9.00 μμ θα πραγματοποιηθεί  σε κεντρικό restaurant του Αγρινίου η καθιερωμένη μηνιαία συνεστίαση των μελών του business club «ΔΙΚΤΥΟ 100».

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής της βραδυάς θα είναι ο Δρ.Πέτρος Σκαπινάκης Διδάκτωρ (PhD) Ψυχιατρικής. Ο Δρ.Πέτρος Σκαπινάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ενώ ήταν επίσης Clinical Research Fellow του Ψυχιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου του Bristol στη Μ. Βρετανία. Το κύριο ερευνητικό και κλινικό του ενδιαφέρον αποτελούν οι κοινές ψυχικές διαταραχές και η αντιμετώπισή τους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Φροντίδα, τόσο σε ότι αφορά το επαγγελματικό stress όσο και την ψυχολογία των εφήβων.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή τόσο για τα μέλη του business club ΔΙΚΤΥΟ 100, όσο και για επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τις εργασίες του ΔΙΚΤΥΟΥ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από μη μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ , παρέχονται τηλεφωνικά (26410-26197) και μέσω email (info@diktyo100.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: