Σελίδες

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Επετειακή Εκδήλωση για την 185η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Δήμου Μεσολογγίου για την 185η Επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 και ώρα 7:30μ.μ. στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του νέου Δημαρχείου του Δήμου Περιστερίου (έναντι Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας) σε συνεργασία με τον Λαογραφικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου θα διοργανώσουν Επετειακή Εκδήλωση για να τιμήσει τους ήρωες της εξόδου με θέμα: «Έξοδος Μεσολογγίου: Ιδέα και Σύμβολο Ελευθερίας». Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:





Α΄ Μέρος



Προβολή 5λεπτου ιστορικού video για την «Έξοδο του Μεσολογγίου». Εκφώνηση επισήμων και σύντομοι χαιρετισμοί. o Προέδρου Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός» κ. Κώστα Μπαλωμένου. o Προέδρου Λαογραφικού –Πολιτιστικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Χρήστου Σιάσου. o Εκπροσώπου Δήμου Περιστερίου. o Εκπροσώπου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ομιλία του Ιστορικού -Συγγραφέα κ. Σαράντου Καργάκου με θέμα: «Έξοδος Μεσολογγίου: Το ιστορικό γεγονός και σημασία της “Εξόδου”.



Β΄ Μέρος

Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια της «Εξόδου». Συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λειτουργήσει Έκθεση βιβλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 5779952 & 6945015734

Δεν υπάρχουν σχόλια: